RÓLUNK

K.T.K. Metál Kft.: Ismerje meg a cégünket!

BEMUTATKOZÁS

Cégünk elhivatottan és lelkesen dolgozik azon, hogy a hulladék újrahasznosításán keresztül hozzájáruljon a fenntartható környezethez. Az ökológiai tudatosság és a környezetvédelem az alapköve mindennapi tevékenységünknek, és az innovatív megoldásokkal és szolgáltatásokkal segítjük ügyfeleinket a hulladék optimális és felelős kezelésében.

Ügyfeleink elégedettsége és kényelme számunkra mindennél fontosabb. Kiváló szakértőinkkel és barátságos ügyfélszolgálatunkkal biztosítjuk, hogy az átadási folyamat egyszerű és gördülékeny legyen, miközben a legjobb áron vásároljuk fel a hulladékot. Rugalmas időbeosztásunkkal igyekszünk a legnagyobb kényelmet nyújtani ügyfeleink számára.

A környezetvédelem az üzleti tevékenységünk alapvető részét képezi. Folyamatosan fejlesztjük folyamatainkat és technológiánkat annak érdekében, hogy minimalizáljuk a környezeti hatásainkat és maximalizáljuk a hulladék újrahasznosítását. Innovatív módszerekkel igyekszünk csökkenteni az ipari szennyezést és hozzájárulni a fenntartható jövő megteremtéséhez.

Örömmel várjuk mindazokat, akik szeretnék részükről is hozzájárulni a fenntarthatósághoz és a környezetvédelemhez, és segítünk abban, hogy a vashulladék és színesfém hulladék kezelése egyszerű és hatékony legyen.

Kérdése van?

Ha kérdése van, vagy érdeklődni szeretne szolgáltatásainkról, hívjon bátran!

Milyen hulladékokat veszünk át?

Akkumulátor hulladék

Elektronikai hulladék

Réz vezeték hulladék

Színesfém hulladékok

Vas és lemez hulladék